Ga voor praktijkinformatie naar ‘Huisartsenpraktijk’.

Onze huisartsenzorg bestaat uit een team van huisartsen, praktijkondersteuners en doktersassistenten. Er zijn bij ons de volgende huisartsen werkzaam:

 

dokter M. van Ulden
aanwezig op maandag, dinsdagmiddag en avond,woensdag en vrijdag.

Om de week op maandag heeft mw. van Ulden ouderschapsverlof. Zij wordt dan vervangen door huisarts van der Lee.

 

 

dokter N. Hengelmolen

aanwezig op maandag, woensdagochtend, donderdag, en vrijdagochtend.Op dinsdagochtend werkt dokter Hengelmolen als consultatiebureau-arts.

 

 

 

 

dokter R. Dijkstra

dhr. Dijkstra is aanwezig op dinsdag.

 

dokter M. van der Lee

mw. van der Lee is om de week op maandag en elke week op woensdag aanwezig.

 

dokter J. Griffioen

Werkt niet meer bij GZC Oosthoek. Op dit moment is haar opvolger nog niet bekend. Waarnemende huisartsen die bekend zijn met GZC Oosthoek vervangen haar de komende periode.

 

Huisartsen in opleiding
Een huisarts in opleiding is afgestudeerd arts, en doet onder supervisie van de huisartsen zelfstandig spreekuur. De assistent zal met u overleggen of u bij de huisarts in opleiding op het spreekuur wilt komen.

Mw. K. Bakker is vanaf maart in opleiding tot huisarts in ons gezondheidscentrum.

Co-assistenten
De huisartsenpraktijken van de SAG werken samen met de Vrije Universiteit en het AMC. In gezondheidscentrum Oosthoek leiden wij huisartsen op. Wij kunnen dan geen plaats en begeleiding bieden voor co-schappen.

Wanneer uw huisarts afwezig is, in verband met nascholing of vakantie, is er een waarnemend huisarts die het spreekuur overneemt.